Je gezondheid in eigen hand 

Het menselijk lichaam

Het menselijke lichaam heeft een ongelooflijke kracht om gezondheid in stand te houden en zichzelf te genezen, mits de juiste aandacht aan leefstijlfactoren wordt besteed. Hierin kunnen wij ervoor kiezen om bepaalde aanpassingen te maken in ons leven.

 

De Wetenschap

Wetenschappelijke studies bevestigen dat de keuzes die we elke dag en elk uur maken in grote mate bepalen hoe gezond we zijn, welke ziektes we krijgen en zelfs hoe lang we leven. De overvloed aan informatie over gezondheid die door de media wordt verspreid, is overweldigend, verwarrend en vaak tegenstrijdig. Iedereen wil graag informatie die betrouwbaar, begrijpelijk en wetenschappelijk onderbouwd is.

 

Kennis is macht

De Adventkerk Leiden organiseert daarom dit jaar een aantal gezondheidsworkshops, gebaseerd op eenvoudige, voor iedereen toegankelijke principes. De workshops hebben als doel u op een laagdrempelige en praktische manier van die informatie te voorzien.

De workshops zullen u meer inzicht geven in de impact van uw keuzes op uw gezondheid en zullen u in staat stellen om gezondere keuzes te maken.