Je gezondheid in eigen hand 

Het menselijke lichaam heeft een ongelooflijke kracht om gezondheid in stand te houden en zichzelf te genezen, mits de juiste aandacht aan leefstijlfactoren wordt besteed. Hierin kunnen wij ervoor kiezen om bepaalde aanpassingen te maken in ons leven.

Wetenschappelijke studies bevestigen dat de keuzes die we elke dag en elk uur maken in grote mate bepalen hoe gezond we zijn, welke ziektes we krijgen en zelfs hoe lang we leven. De overvloed aan informatie over gezondheid die door de media wordt verspreid, is overweldigend, verwarrend en vaak tegenstrijdig. Iedereen wil graag informatie die betrouwbaar, begrijpelijk en wetenschappelijk onderbouwd is.

De Adventkerk Leiden organiseert daarom een aantal gezondheidsworkshops, gebaseerd op eenvoudige, voor iedereen toegankelijke principes. De workshops hebben als doel je op een laagdrempelige en praktische manier van die informatie te voorzien.

De workshops zullen meer inzicht geven in de impact van je keuzes op jouw gezondheid en zullen je in staat stellen om gezondere keuzes te maken.

 

Binnen de Adventkerk zijn we ervan overtuigd dat God graag gezonde mensen ziet en dat we daar zelf ook invloed op uit kunnen oefenen. We delen de kennis graag met anderen zodat niet alleen wijzelf maar ook de mensen om ons heen daar profijt van hebben.